Gebroken puin

Wij recyclen gebroken puin

Is er na bouwwerkzaamheden afval, zoals gebroken puin, ontstaan? Laat dit dan verzetten, transporteren en verwerken door JRT Loonwerken BV. Dit doen wij snel, vakkundig en tegen een eerlijke prijs. Wij beschikken zelfs over de juiste middelen om materiaalstromen te recyclen. Deze diensten zetten wij graag in voor particulieren en bedrijven. Maak een afspraak met ons via info@jrtloonwerken.nl als u op een snelle, vakkundige en prettige manier af wilt van gebroken puin.

Het recyclen van gebroken puin

Elk bouwproject behoeft grondverzet. Hierdoor wordt een goede ondergrond gerealiseerd. Zo wordt er grond ontgraven en verzet, grond, grind en zand wordt getransporteerd en verhardingen en funderingsmaterialen worden aangebracht. Tijdens deze werkzaamheden, of juist nadat een bouwwerk is afgebroken, blijft er gebroken puin achter. Denk aan overgebleven productiemateriaal, grond met restafval en andere verontreinigingen. Laat ons dit restmateriaal recyclen. Hiervoor gebruiken wij speciale zeef- en breekbakken. Door de materiaalstromen te zeven en te breken, kunnen wij van dit zogenaamde restmateriaal bruikbare, primaire grondstoffen en energie maken. Kies ook voor deze duurzame optie en schakel onze puinrecycling in.

Onze andere diensten

Als loonbedrijf zijn wij voor meer in te zetten dan alleen grondverzet, grondwerken en het recyclen van gebroken puin. Zo zijn wij ook gespecialis

Gebroken puin

eerd in het plaatsen en installeren van zonnepanelen. Deze dienst onderscheidt ons van andere loonbedrijven. Wilt u zeker weten dat u uw zonnepanelen laat plaatsen door een bekwaam en betrouwbaar persoon? Kies dan voor JRT Loonwerken BV. Een andere extra dienst die wij aanbieden is het reinigen van sloten. Ons werkgebied is de ruime omgeving van Groningen, dus de kans is groot dat u al eens een sloot heeft gezien die wij gereinigd hebben. Voor deze klus gebruiken wij speciale machines zoals klepelmaaiers en maaikorven. Kortom, wij zijn veel meer dan enkel een grondverzetbedrijf.

De juiste machines

Dat wij zo’n grote verscheidenheid aan opdrachten kunnen aannemen, komt omdat wij beschikken over een zeer groot en divers wagenpark. Zo werken wij met onze eigen schovels, kranen en zeefinstallaties. Al onze werkkrachten zijn zeer goed bekend met deze machines. Hierdoor hebben zij elke klus snel en efficiënt geklaard. Zijn er bepaalde hulpstukken nodig voor een bepaalde opdracht en ontbreken deze? Dan construeren wij deze zelf in onze werkplaats. Maak een afspraak met ons, zodat wij op uw locatie langs kunnen komen. Dan bekijken wij de situatie en bespreken wij uw wensen met u. Wat mogen wij voor u betekenen?

Gebroken puin is bij ons in goede handen

Wilt u af van gebroken puin? Laat deze specialisten van JRT Loonwerken BV dit verzetten, verwerken en recyclen. Schakel ons in via 06-272 111 71. Wij helpen u graag van gebroken puin af.