Grondverzet

Voor uw klus in grondverzet

Zoekt u naar een specialist in grondverzet? Schakel dan JRT Loonwerken BV in. Wij zijn uw betrouwbare partner op het gebied van grondwerken en loonwerken. Bij ons staat een goede prijs-kwaliteitverhouding altijd centraal. Wij verlenen onze diensten aan particulieren en bedrijven. Mail info@jrtloonwerken.nl en schakel ons loonbedrijf in voor grondwerken en grondverzet.

Meer informatie over grondverzet

Grondverzet is de basis van elk bouwproject. Het houdt alles in wat nodig is om een goede ondergrond te krijgen. Denk aan het ontgraven en verzetten van grond, het leveren en aanbrengen van grond, grind en zand en het aanbrengen van verhardingen en funderingsmaterialen. Daarnaast transporteren wij grond- en grondafval en zetten wij onze zeef- en breekbak in om materiaalstromen te recyclen. Op die manier kunnen wij afgegraven grond met puin, overgebleven productiemateriaal of andere verontreinigingen omzetten tot grondstoffen en energie. Neem contact met ons op om al onze diensten en mogelijkheden te bespreken.

De diensten van ons loonbedrijf

grondverzet

Ons loonbedrijf is zowel door particulieren en bedrijven in te schakelen in de ruime omgeving van Groningen. Diverse werkzaamheden voeren wij op contractbasis uit. Zo kunnen wij voor particulieren volledige tuinen aanleggen. Voor industriële bedrijven kunnen wij ingezet worden voor grondwerken, industriële reiniging en puinrecycling. Ook kunt u onze loonwerkers en specialisten mee laten draaien in uw productie. Naast deze werkzaamheden, kunt u ons inschakelen voor het plaatsen en installeren van zonnepanelen. Ook hebben wij de juiste middelen tot onze beschikking om sloten te kunnen reinigen. Heeft u behoefte aan onze diensten? Schakel ons grondverzetbedrijf dan direct in.

Onze middelen en machines

JRT Loonwerken BV beschikt over diverse industriële machines voor grondverzet. Denk aan schovels, kranen en zeefinstallaties. Onze specialisten kennen deze machines zeer uitvoerig en kunnen daardoor snel en efficiënt te werk gaan. U kiest zelf of u onze krachten in ploegendienst of continudienst wilt inschakelen. Zijn er bepaalde hulpstukken nodig voor het uitvoeren van de werkzaamheden? Dan realiseren wij deze in onze eigen werkplaats. Laat ons voorafgaand aan de dienstverlening bij u op locatie langskomen om de situatie te bekijken en uw wensen te bespreken. Dan stellen we een helder plan met u op en gaan we graag voor u aan de slag.

Uw partner in grondverzet

JRT Loonwerken BV is uw professionele, betrouwbare en allround partner in grondverzet. Maak een afspraak met onze specialisten via info@jrtloonwerken.nl. Wij bespreken graag met u wij zoal voor u kunnen betekent in grondverzet.