Grondwerken

Voor al uw grondwerken

Zoekt u naar een allround expert in grondwerken? Neem dan contact op met JRT Loonwerken BV. Wij realiseren snel, vakkundig en betrouwbaar grondverzet en loonwerken. Welke klus wij ook uitvoeren, wij hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding altijd centraal staan. Of u ons nou inschakelt als particulier of bedrijf. Neem contact op via info@jrtloonwerken.nl als u ons in wilt schakelen voor het realiseren van grondwerken.

Meer informatie over grondwerken

Grondwerken vormen de basis voor elk bouwproject. Dit grondverzet houdt alles in dat nodig is voor een goede ondergrond. Hieronder valt bijvoorbeeld het ontgraven en verzetten van grond, maar ook het leveren en aanbrengen van grond, grind en zand en het aanbrengen van verhardingen en funderingsmaterialen. Ook beschikken wij over een zeef- en breekbak. Hiermee kunnen wij materiaalstromen recyclen. Zo maken wij van afgegraven grond met puin, overgebleven productiemateriaal en andere verontreinigingen bruikbare grondstoffen en energie. Benader ons voor meer informatie over onze diensten.

De werkzaamheden van ons loonbedrijf

Wij zetten onze diensten in voor zowel particulieren als bedrijven. Ons werkgebied beslaat de ruime omgeving van Groningen. Onze diensten zijn in te plannen op contractbasis. U bepaalt hierbij zelf hoeveel uur u onze specialisten en machines behoeft. Wilt u als particulier een nieuwe tuin laten aanleggen? Wij regelen het voor u. Heeft u als industrieel bedrijf een specialist nodig in grondwerken, industriële reiniging of puinrecycling? Wij zijn uw partner. Onze loonwerkers kunt u zelfs mee laten draaien in uw productie. Bovendien bieden wij extra werkzaamheden aan, zoals het plaatsen en installeren van zonnepanelen en het reinigen van sloten. Neem contact met ons grondverzetbedrijf op en vertel welke dienst u van ons wenst. Grondwerken

Hiermee werken wij

Voor grondverzet gebruikt JRT Loonwerken BV diverse gespecialiseerde machines van haar eigen wagenpark. Schovels, kranen en zeefinstallaties bijvoorbeeld. Onze loonwerkers zijn zeer goed bekend met deze machines. Hierdoor kunnen ze snel en efficiënt te werk gaan. Ontbreken er bepaalde hulpstukken die nodig zijn voor het uitvoeren van de werkzaamheden? Dan realiseren wij deze zelf in onze werkplaats. Wij komen graag, voorafgaand onze werkzaamheden, bij u op locatie langs om de situatie te bekijken en uw wensen te bespreken. Wij horen graag wat wij voor u mogen betekenen.

Uw partner in grondwerken

Schakel JRT Loonwerken BV in als u een specialist zoekt in grondwerken. U kunt een afspraak met ons maken via info@jrtloonwerken.nl. Wij horen graag welke grondwerken wij mogen realiseren voor u.