INDUSTRIE

Bent u een industrieel bedrijf en zoekt u een betrouwbare partner die u kan bijstaan met industriële dienstverlening in Groningen en omgeving? Dan bent u aan het juiste adres bij JRT Loonwerken BV. Dankzij onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide machinepark kunt u ons te allen tijde inschakelen voor verschillende diensten binnen de industrie.

Werkzaamheden voor industriële bedrijven

Wij richten ons voornamelijk op werkzaamheden bij industriële bedrijven. Zo kunnen we water sproeien, industriële reiniging verzorgen en materiaal afzeven. Al jarenlang staan we klaar als industrieel loonbedrijf en springen we bij waar nodig. Zelfs als u iemand zoekt om mee te draaien in uw productie kunt u bij ons terecht. Onze specialisten zijn van alle markten thuis en kunnen vele industriële werkzaamheden voor u realiseren.

Een groot voordeel van ons inschakelen is dat we beschikken over diverse industriële machines. Denk hierbij aan schovels, kranen en zeefinstallaties. Deze kunnen we allen inzetten voor het verrichten van werkzaamheden op fabrieksterreinen. De deskundigen van JRT Loonwerken BV kennen de machines vanbinnen en vanbuiten en kunnen daardoor snel en efficiënt te werk gaan.

Sloten reinigen

Ploegendienst en continudienst

Geheel naar uw keuze kunnen we de industriële dienstverlening verzorgen in ploegendienst of continudienst. Zijn er bepaalde hulpstukken nodig voor het uitvoeren van de diensten? Dan ontwikkelen of passen we deze aan in onze eigen werkplaats. Voorafgaand komen we graag bij u op locatie langs om de situatie te bekijken en uw wensen te bespreken. Na het opstellen van een plan en het vaststellen van een datum gaan we voor u aan de slag.

174Slootreinigingen
299Industrie projecten
278Zonnepanelen
524Recycle projecten
Onze klanten

Wat zeggen zij