Loonbedrijf

Uw allround loonbedrijf

JRT Loonwerken BV is uw allround loonbedrijf in Groningen en omgeving. U bent bij ons aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare partner op het gebied van loonwerken. Bij onze dienstverlening staat een goede prijs-kwaliteitverhouding altijd centraal. Of wij nou particulier of industrieel werken. Wij kunnen ingezet worden voor grondwerken, grondverzet, puinrecycling, maar ook als u zonnepanelen wilt laten installeren of als er sloten gereinigd moeten worden. Schakel dit veelzijdige loonbedrijf in via info@jrtloonwerken.nl

Onze diensten

Ons loonbedrijf is in te schakelen in heel de regio van Groningen. Op contractbasis voeren we verschillende werkzaamheden uit. Dit kan voor zeer diverse opdrachtgevers zijn. Zo zijn wij de perfecte partner voor particulieren. Wat dacht u bijvoorbeeld van het aanleggen van een compleet nieuwe tuin? Daarnaast staan bij bekend om onze industriële dienstverlening. Denk aan water sproeien, industriële reiniging en materiaal afzeven (puinrecycling). Onze specialisten kunnen zelfs meedraaien in uw productie. Wij zijn van alle markten thuis en kunnen vele opdrachten oppakken.

Extra klussen

Naast onze werkzaamheden in grondwerken en loonwerken, kunt u ons inschakelen voor het plaatsen en installeren van zonnepanelen. Dit onderscheidt ons als loonbedrijf tussen de andere loonbedrijven. Laat u adviseren en inspireren door onze specialisten. Een andere extra dienst die wij aanbieden is dat wij sloten kunnen reinigen. Dit is essentieel voor een goede doorstroming van het water en behoud van het watermilieu. U hoeft dus niet meer op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in zonnepanelen of het reinigen van sloten. Al deze diensten kunt u overdragen aan ons loonbedrijf. Loonbedrijf

De middelen die we gebruiken

JRT Loonwerken BV beschikt over een groot wagenpark, bestaande uit diverse gespecialiseerde machines. Tegen betaling stellen we deze aan u ter beschikking. U kunt bij ons precies bepalen voor hoeveel uur u onze machines en specialisten wilt inschakelen. Dit kan u vele kosten schelen. Deze aanpak werkt ideaal, zeker wanneer u bijvoorbeeld midden in een drukke periode zit of zelf niet over de kunde of middelen beschikt om bepaalde grondwerken te realiseren. Ook hebben wij onder andere een zeefbak en een breekbak om puin te kunnen recyclen. Welke dienst wenst u van ons?

Schakel ons loonbedrijf in

Ons loonbedrijf is in te schakelen voor grondwerken, loonwerken, maar ook voor puinrecycling, sloten reinigen en zonnepanelen plaatsen. U bereikt JRT Loonwerken BV via info@jrtloonwerken.nl. Ons loonbedrijf staat volledig voor u klaar.