OVER ONS

Welkom bij JRT Loonwerken BV, uw loonbedrijf in Groningen en omgeving. Bij ons bent u aan het juiste adres wanneer u als particulier of bedrijf op zoekt bent naar een betrouwbare partner op het gebied van loonwerken. Bij onze industriële en particuliere dienstverlening staat een goede prijs-kwaliteitverhouding altijd centraal.

Diverse werkzaamheden voor particulier en bedrijf

Of u nu een loonbedrijf in Wagenborgen, Borgsweer of Delfzijl zoekt; in principe staan wij klaar binnen heel regio Groningen. Op contractbasis voeren we verschillende werkzaamheden uit voor diverse opdrachtgevers. We beschikken hiervoor over gespecialiseerde machines en vakmensen. Tegen betaling stellen we deze aan u ter beschikking. U bepaalt zelf voor hoeveel uur u onze specialisten wilt inschakelen. Dit is ideaal wanneer u bijvoorbeeld midden in een drukke periode zit of zelf niet over de kunde of gereedschap bezit om bepaalde werken te realiseren.

Zo bieden we particulieren een verscheidenheid aan grondwerken. Indien gewenst kunnen we zelfs een compleet nieuwe tuin voor u aanleggen. Daarnaast kunnen we voor particulieren en de zakelijke markt als loonbedrijf sloten reinigen, zonnepanelen plaatsen en afval recyclen. Het verzorgen van een groot aantal werkzaamheden voor industriële bedrijven behoort eveneens tot onze expertise.

Onze diensten

U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten:

 1. Slootreiniging

  Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen en onderhouden van sloten voor particulieren en de zakelijke markt. Een sloot reinigen in Groningen of omgeving is een van de diensten waar we ons regelmatig mee bezighouden. We zorgen altijd snel en tegen een betaalbaar tarief voor het gewenste eindresultaat.

 2. Industrie

  Bent u een industrieel bedrijf en zoekt u een betrouwbare partner die u kan bijstaan met industriële dienstverlening in Groningen en omgeving? Dan bent u aan het juiste adres bij JRT Loonwerken. Dankzij onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide machinepark kunt u ons te allen tijde inschakelen voor verschillende diensten binnen de industrie.

 3. Zonnepanelen

  Wilt u besparen op uw energierekening? Dan zijn zonnepanelen een uitstekende oplossing. JRT Loonwerken is bekend met zonnepanelen plaatsen in Groningen en omgeving. Wij leveren en monteren enkel producten waarmee u een maximaal rendement behaalt. Dit doen we altijd snel en tegen een betaalbare prijs.

 4. Recyclen

  Materiaalstromen laten voor restafval is zonde en bovendien slecht voor het milieu. Om die reden zijn we bij JRT Loonwerken sinds kort in het bezit van een zeefbak en breekbak, waardoor materiaalstroom recyclen in Groningen en omgeving eveneens tot onze diensten behoort. Dit kunnen we zowel doen voor particulieren, overheidsinstellingen als voor bedrijven.

Dienstverlening op maat

Voor alle diensten komen we eerst bij u op locatie langs om de situatie te bekijken en uw wensen te bespreken. Daarbij leggen we u alle mogelijkheden voor. Hierna zullen we een offerte op maat opstellen. Gaat u hiermee akkoord? Dan spreken we een datum en tijdstip af om de betreffende werkzaamheden voor u uit te voeren. Uiteraard gaan we snel en efficiënt te werk.

174Slootreinigingen
299Industrie projecten
278Zonnepanelen
524Recycle projecten
Onze klanten

Wat zeggen zij