SLOOTREINIGING

JRT Loonwerken BV is gespecialiseerd in het reinigen en onderhouden van sloten voor particulieren en de zakelijke markt. Een sloot reinigen in Groningen of omgeving is een van de diensten waar we ons regelmatig mee bezighouden. We zorgen altijd snel en tegen een betaalbaar tarief voor het gewenste eindresultaat.

Vakkundige slootspecialist

Wanneer we een sloot reinigen werken we met diverse machines uit ons machinepark. Denk hierbij aan klepelmaaiers en maaikorven die allen een grote hoeveelheid werk kunnen verrichten. Op deze manier kunnen we op effectieve wijze de slootreiniging verzorgen. Het baggeren van sloten is niet een werkje wat u even snel kunt doen. Vandaar dat wij aanraden deze werkzaamheden aan een specialist als JRT Loonwerken BV over te laten. Dankzij onze ervaring weten we exact hoe we te werk moeten gaan om vluchtig resultaat te boeken.

Het reinigen van sloten is nodig om de doorstroming van het water en het watermilieu zelf te bevorderen. Indien gewenst kunnen we de slootkanten ook maaien. Hierdoor kan het water beter van en naar de sloot vloeien.

Dienstverlening op maat

Voor alle diensten komen we eerst bij u op locatie langs om de situatie te bekijken en uw wensen te bespreken. Daarbij leggen we u alle mogelijkheden voor. Hierna zullen we een offerte op maat opstellen. Gaat u hiermee akkoord? Dan spreken we een datum en tijdstip af om de betreffende werkzaamheden voor u uit te voeren. Uiteraard gaan we snel en efficiënt te werk.

Grondverzetbedrijf
174Slootreinigingen
299Industrie projecten
278Zonnepanelen
524Recycle projecten
Onze klanten

Wat zeggen zij